Proteinbehandling/Keratin

Vi tror på att förbättra din naturliga skönhet, och våra franslyfttjänster är designade för att omdefiniera och framhäva dina ögon utan ansträngning.

Beauty Corner By Z

Hårstärkande Lyx: Proteinbehandling och Keratin

Vad är Proteinbehandling & Keratin?

Beauty Corner By Z i Segeltorp tar hårvård till en ny nivå med sina skräddarsydda proteinbehandlingar och keratinbehandlingar. Denna exklusiva salong förstår vikten av att erbjuda kunderna en högkvalitativ och effektiv lösning för att förbättra hårets struktur och ge det en frisk och glänsande look.

PRISLISTA:- 550 kr

Varför välja oss?

Proteinbehandlingar och keratinbehandlingar är idealiska för dem som strävar efter att återställa och stärka håret. Beauty Corner By Z använder noggrant utvalda produkter och tekniker för att tillföra essentiella proteiner och näringsämnen som behövs för att reparera skadat hår och göra det mjukt, smidigt och friskt.

Salongens erfarna stylister är väl medvetna om de olika hårtyperna och skräddarsyr varje behandling för att passa individuella behov. Oavsett om du har torrt och skadat hår eller helt enkelt vill förebygga framtida skador, kan Beauty Corner By Z erbjuda skonsamma och effektiva protein- och keratinbehandlingar som ger ditt hår den näring det behöver.

Varför välja oss?

Expertis och erfarenhet

Våra styrelsecertifierade plastikkirurger och skickliga proffs tillför år av erfarenhet och expertis inom kosmetiska ingrepp, vilket säkerställer exakta och personliga behandlingar skräddarsydda för din unika ansiktsanatomi och önskat resultat.

Avancerade tekniker

Vi använder de senaste framstegen inom ögonbrynslyft, inklusive minimalt invasiva endoskopiska tekniker, vilket resulterar i minskade ärrbildningar, snabbare återhämtningstid och naturliga resultat.

Personliga konsultationer

Vi tror på ett personligt förhållningssätt. Din resa börjar med en djupgående konsultation, där vi lyssnar uppmärksamt på dina bekymmer, diskuterar dina mål och skapar en behandlingsplan som passar perfekt med dina förväntningar.

Patientcentrerad vård

Din komfort, säkerhet och tillfredsställelse är våra högsta prioriteringar. Från preoperativa förberedelser till postoperativ vård, vårt engagerade team ser till att du känner dig stöttad och informerad i varje skede av din pannlyftsresa.

Rulla till toppen