Folieslingor & Balayage

Vi tror på att förbättra din naturliga skönhet, och våra franslyfttjänster är designade för att omdefiniera och framhäva dina ögon utan ansträngning.

Beauty Corner By Z

Folieslingor & Balayage: Skräddarsydd Hårfärgning

Vad är Folieslingor & Balayage?

Beauty Corner By Z i Segeltorp är din expertdestination för att förhöja ditt hår med folieslingor och balayage. Med en kombination av expertis, kreativitet och precision strävar Beauty Corner By Z efter att skapa vackra och naturliga dimensioner i ditt hår, vilket ger en solkysst och elegant look.

PRISLISTA:-
Slingor - Fr 1400 kr
Balayage Fr 1200 kr

Varför välja oss?

Folieslingor och balayage är två tekniker som har blivit synonyma med att skapa subtila och naturliga ljusreflexer i håret. Vid Beauty Corner By Z är varje session en konstnärlig process där erfarna stylister använder folieslingor för att skapa definition och ljusstyrka eller använder balayage-tekniken för att skapa mjuka övergångar mellan färger, vilket resulterar i en solkysst och naturlig look.

Salongen förstår att varje kund är unik och har olika önskemål när det gäller färgning. Därför är varje session på Beauty Corner By Z skräddarsydd efter individuella behov och personlig stil. Stylister tar sig tid att lyssna på dina önskemål och ger expertråd för att säkerställa att resultatet inte bara överträffar förväntningarna utan också kompletterar din naturliga skönhet.

Varför välja oss?

Expertis och erfarenhet

Våra styrelsecertifierade plastikkirurger och skickliga proffs tillför år av erfarenhet och expertis inom kosmetiska ingrepp, vilket säkerställer exakta och personliga behandlingar skräddarsydda för din unika ansiktsanatomi och önskat resultat.

Avancerade tekniker

Vi använder de senaste framstegen inom ögonbrynslyft, inklusive minimalt invasiva endoskopiska tekniker, vilket resulterar i minskade ärrbildningar, snabbare återhämtningstid och naturliga resultat.

Personliga konsultationer

Vi tror på ett personligt förhållningssätt. Din resa börjar med en djupgående konsultation, där vi lyssnar uppmärksamt på dina bekymmer, diskuterar dina mål och skapar en behandlingsplan som passar perfekt med dina förväntningar.

Patientcentrerad vård

Din komfort, säkerhet och tillfredsställelse är våra högsta prioriteringar. Från preoperativa förberedelser till postoperativ vård, vårt engagerade team ser till att du känner dig stöttad och informerad i varje skede av din pannlyftsresa.

Rulla till toppen