Damklippning

Vi tror på att förbättra din naturliga skönhet, och våra franslyfttjänster är designade för att omdefiniera och framhäva dina ögon utan ansträngning.

Beauty Corner By Z

Damklippningar

Vad är damklippning?

Beauty Corner By Z i Segeltorp är din destination för exklusiva och personliga damklippningar som strävar efter att överträffa dina förväntningar. Med en passion för skönhet och en dedikation till kundnöjdhet erbjuder Beauty Corner By Z en unik och avkopplande upplevelse för varje kund.

PRISLISTA:-
Damklippning: 330 kr
Damklippning med tvätt och styling: 450 kr

Varför välja Beauty Corner By Z?

Med uppdaterad kunskap om de senaste trenderna och teknikerna inom hårklippning kan Beauty Corner By Z erbjuda allt från klassiska och tidlösa klippningar till moderna och trendiga frisyrer. Varje damklippning är en konstnärlig process där precision och detaljer står i fokus för att säkerställa att resultatet är både vackert och hållbart.

Varför välja oss?

Expertis och erfarenhet

Våra styrelsecertifierade plastikkirurger och skickliga proffs tillför år av erfarenhet och expertis inom kosmetiska ingrepp, vilket säkerställer exakta och personliga behandlingar skräddarsydda för din unika ansiktsanatomi och önskat resultat.

Avancerade tekniker

Vi använder de senaste framstegen inom ögonbrynslyft, inklusive minimalt invasiva endoskopiska tekniker, vilket resulterar i minskade ärrbildningar, snabbare återhämtningstid och naturliga resultat.

Personliga konsultationer

Vi tror på ett personligt förhållningssätt. Din resa börjar med en djupgående konsultation, där vi lyssnar uppmärksamt på dina bekymmer, diskuterar dina mål och skapar en behandlingsplan som passar perfekt med dina förväntningar.

Patientcentrerad vård

Din komfort, säkerhet och tillfredsställelse är våra högsta prioriteringar. Från preoperativa förberedelser till postoperativ vård, vårt engagerade team ser till att du känner dig stöttad och informerad i varje skede av din pannlyftsresa.

Rulla till toppen